23.06.2012, laupäev



Käisime 22.06.2012 Otepääl. Toimus Giga jaanipidu. Üritus oli päris lahe. Saime käia Otepää seikluspargis, katapuldil ja lõpetasime Marguse puhkemajas. Taimo käis lisaks ka Kannatuste rajal. Reesika pidi muidugi ta kannatusi suurendama ja loopis teda alt käbidega. Katapuldil sai näha päris vingeid saltosid nii üht kui teisipidi. Päris jube oli nägu ees allapool kukkuda, kuna ei tundnud rakmeid enda ümber, siis jäi tunne nagu teeksid vabalangemist. Puhkekeskus oli ilus, sai kuumevaatünni ja sauna, söödud hääd ja paremat. Muidugi suutis mõni kohe esimestel minutitel oma pea batuudil lõhki hüpata ja 6h veritseda - keeldudes muidugi minemast arsti juurde, et paari õmblusega see kinni õmmelda, kuid pidu läks ikkagi edasi.

Nägime õhtu jooksul laste tehtud etendust, kuidas piraadid printsessi läksid päästma. Peale seda nägime väga ilusat kõhutantsijat. Meestele läks täitsa peale =D.

Toimusid erinevad võistlusmängud. Üks oli päris lahe, kus seltskond jagati kaheks ja pidid esitama kooris laule, mis algasid K tähega. Huvitav oli näha, et üks meeskond esitas lorilaule ja teine meeskond lastelaule, kuid siiski väga vinge. Sai isegi kaasa lauldud. Kuna aga suurem osa oli selleks kellaajaks teatava promilli verre suutnud tarbida, siis koorilaulust ei tulnud neil väga mida välja. Õhtujuht aitas neid pidevalt kaasa, et takti hoida. 
Õhtu jooksul esines meile ka Koit Toome, oma tunnike ja natukene peale. Kohe esimese loo ajal mindi jalga keerutama. Õhtu jooksul oli tantsuplats tantsijatest pungil ja kõigil oli hea tuju. Väga vinge oli see, et Koit esines rahva keskel mitte ei eraldanud ennast sünteka taha. 

Väga hea õhtu enne jaani.

Cheers!
M.















No comments: